"Új kihívásokkal és feladatokkal szembesülve, társaságunk jelenlegi egyik ügyvezető igazgatójaként kezdtem el a vezetői coachingot Ildikóval. 

Személyesen volt már alkalmam találkozni vele korábban egy vezetői motivációs képzés keretében, ahol kedves és nyitott személyisége már kezdetben is pozitív hatással volt rám.

Megnyerő egyéniség, akiről már az elején lehetett tudni, látni, hogy nagy tapasztalattal rendelkezik az emberekkel kapcsolatban, és nagyon könnyű volt egy hullámhosszra kerülnünk. Így nem is volt kérdés számomra, hogy belevágok-e vele a coachingba.

Az első ülések során gyorsan feltárta és megtudakolta a céljaimat, melyeket ki is tűztünk. Ildikó ezt nagyon jó kérdésekkel vitte véghez, úgy, hogy közben hagyott engem gondolkodni és érvényesülni. Ha esetleg valahol megakadtam, akár példákkal is segített irányt tartani.

Ildikó a coaching során folyamatosan szem előtt tartotta azokat a normákat, hova és milyen módon szeretnék eljutni, milyen célokat tűztem ki magam elé és mikor szándékoztam ezeken változtatni. Hol komoly beszélgetésekkel, hol gyakorlatias feladatokkal dolgoztunk, ami számomra egy önfejlesztő és megerősítő „baráti” kommunikációs együttműködés is volt egyben. Nem hiába írtam a baráti kifejezést, már az első óra után lehetett tudni, érezni, hogy teljesen kötetlen, nem feszélyezett coachingon veszek részt.

A tízüléses coaching nagyon hasznos volt számomra. Nagyon sok téren erősebb, magabiztosabb lettem, és sok olyan „trükköt” megismertem, amivel jobbá, könnyebbé tudom tenni a mindennapjaimat.

Ez a coaching nem csak nekem, a cégnek, a munkatársaimnak, sőt a magánéletemnek is nagy előrelépést jelentett. Ildikó nagyon remek Coach. Az összes ülésről felfrissülve jöttem ki és minden esetben gyorsan repült az idő. Nyugodt és bátor szívvel ajánlom minden vezetőnek, aki saját hatékonyságán és önismeretén szeretne fejleszteni."

Tanka Dániel - ügyvezető igazgató, MFT Kft.