"Számomra hatalmas pozitív önismereti löketet adott a teszt és a személyes beszélgetés. Néhány már általam is felismert jegyet megerősített és kellemes meglepetéseket is okozott, amik biztonságérzetet adnak, hogy bátrabban merjek haladni a tervezett utamon.

Segített a "döntéshozó képességemnek", megerősítést kaptam és egy sokkal komplexebb képet önmagamról, ami alapján már jobban látom mi, miért nem tudott hosszú távon boldoggá tenni az eddigi pályám során és milyen irányba kéne szövögetni tovább életem fonalát.
Természetesen a teszt pontos értelmezéséhez a grafikus és a szöveges jelentés kissé üres és kevés lett volna a jó hangulatú, barátságos értékelő beszélgetés nélkül. Nagyon köszönöm a szakszerű magyarázatokat, a vidám hangulatot és hogy a kérdéseimmel és a közbeékelt meglátásaimmal is figyelmes, értő fülekre találhattam.
Nem kérdés, hogy szívesen ajánlanám bárkinek.

Úgy érzem, ha valami, akkor ez egyértelműen segítséget nyújthat, ha az ember bizonytalan és válaszút előtt áll, változtatni akar vagy csupán már érzi a "változás szelét". Szerintem minden itt kezdődik el: önmagunk és igényeink pontos megismerésével...Köszönöm a lehetőséget!"

Sulyok Georgina - útkereső