„A coaching ülések alkalmával Ildikó nagyon jó partner volt számomra a problémás területek azonosításában és a megoldáshoz szükséges stratégia kidolgozásában. A beszélgetések, jól irányzott kérdések, visszacsatolások és feladatok segítettek abban, hogy jobban megismerjem magam. A folyamat során megerősítést kaptam abban, miben vagyok igazán jó, mi az, amiben még fejlődnöm kell és mire van ehhez szükségem, mi az, amin változtatnom kell.

A coaching számomra mindig nagyon pozitív volt, mindig nagyon vártam már a soron következő találkozót. A beszélgetések segítettek felismerni azt, hogyan tudok jobban kiállni önmagamért, hogyan lehetek magabiztosabb.

Ildikó egy olyan úton segített elindulni, mely folyamán az erősségeimet előtérbe helyezve tudom a számomra problémás területeket feloldani. Ma már sikerrel alkalmazom mindazt, melyet a coaching során tanultam és ezek segítségével tudok tovább fejlődni.

Ildikó által vezetett coachingot bátran ajánlom mindenkinek, akinek szüksége van segítségre és egyúttal köszönöm neki azt a sok-sok pozitív energiát, amit tőle kaptam."

Szilágyi András – műhelyvezető